Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Terrasreiniging

 

Hoe reinig ik mijn terras?

Zodra de lente weer aanbreekt en de zon weer tevoorschijn komt, wordt ook het terras weer wakker uit de winterrust. Het maakt niet uit wat voor soort terras u heeft, onder invloed van regen, wind, bladeren en minder zonuren hebben mos en algen de kans om te groeien en een groene aanslag op uw terras achter te laten. Het is tijd om uw terras eens grondig onder handen te nemen.

Reinigen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een eenvoudig en milieuvriendelijk middel om uw terras te reinigen. Dankzij de kracht van de hogedrukspuit hebben algen en mos geen enkele kans en is uw terras binnen een mum van tijd weer helemaal schoon. Omdat er bij een hogedrukreiniger alleen water wordt gebruikt, is het ook een milieuvriendelijke manier om uw terras te reinigen.

Warm of koud water?

Er zijn zowel warmwater als koudwater hogedrukreinigers te huur, maar wat heb ik nu nodig? Warmwater hogedrukreinigers kunnen zeker iets toevoegen aan het reinigingsproces, maar voor het reinigen van uw terras voegt het niet veel toe. Warmwater hogedrukreinigers worden voornamelijk gebruikt voor het verwijderen van vet- of olievlekken op het terras. Een koudwater hogedrukreiniger is meer dan voldoende voor het schoonmaken van het terras.

Klik hier voor een overzicht van onze hogedrukreinigers.  

Producten die u wilt vermijden

We raden het af om te werken met chloor- of zoutproducten. Hoewel er veel artikelen te vinden zijn die deze producten aanbevelen, raden wij ze af. Hoewel het terras er snel schoon van zal zijn, zijn deze producten schadelijk voor de beplanting in uw tuin. Er is ook een kans dat uw tegels zullen verbleken als u deze producten gebruikt.

Producten die u wel wilt gebruiken

Als u toch een product wilt gebruiken om uw terras te reinigen, kunt u gewoon een emmer met warm water en wat groene zeep gebruiken. Voeg de groene zeep toe aan de emmer, gebruik niet te veel want dit kan vlekken op uw tegels veroorzaken. Giet de emmer leeg op uw terras en verdeel het met een bezem. Laat het een tijdje intrekken en reinig daarna met water.

Hogedruk stoomcleaner 230 volt
  • 80,00 / Dagprijs
  • 240,00 / Weekprijs
  • 860,00 / 4 Weken
Hogedrukspuit koud water 230v
  • 30,00 / Dagprijs
  • 90,00 / Weekprijs
  • 324,00 / 4 Weken
Newsletter Subscription
Get Latest Deals from Antek Equipment Rentals

Fout: Contact formulier niet gevonden.