Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Over Ons

Habo is een bekende naam in de omgeving van Hardenberg en staat bekend om hun uitstekende service en ruime aanbod aan machines, gereedschappen, units, catering- en event-equipment voor verhuur. 

Harry en Jenny Hamberg richtten het bedrijf op in 1995 en leidden het met passie en liefde. In 2009 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Handelsstraat in Hardenberg vanwege de groei die het had doorgemaakt. Na 25 jaar leiding te hebben gegeven aan Habo, besloten Harry en Jenny het stokje over te dragen aan hun zoon Daan Hamberg. Net als bij zijn ouders staat de tevredenheid van de klant en het bieden van de beste service bij Daan hoog in het vaandel. 

Als u bij Habo iets huurt, kunt u rekenen op een perfecte service. U bent van harte welkom op onze locatie aan de Handelsstraat 62 in Hardenberg, waar ons team klaarstaat om u te helpen.

Ruime openingstijden

Je kunt onze vestigingen bezoeken van maandag tot vrijdag tussen 7:00 en 17:15 uur en op zaterdagochtend tussen 8:00 en 12:00 uur. Zo kunnen we ook de particuliere klusser goed helpen. Je kunt ook op elk moment via onze webshop reserveren als het jou uitkomt.

Newsletter Subscription
Get Latest Deals from Antek Equipment Rentals

Fout: Contact formulier niet gevonden.